Echipă dinamică

înfiinţată în 2011

Specialisti cu experienţă

peste 20 ani în domeniu
  • Str. Tabacari 10/1, Fagaras, Romania

Echipă dinamică

înfiinţată în 2011

Specialisti cu experienţă

peste 20 ani în domeniu

Despre noi

Natural Ingredients R&D

Nevoia de materii prime naturale pentru industria alimentara, farmaceutica si cosmetica  nu a fost niciodata mai actuala decat in zilele noastre. Consumatorii de azi sunt foarte preocupati de sanatatea lor, ceea ce inseamna consumul de produse alimentare si de intretinere naturale.

Natural Ingredients R&D SRL este o societate înfiinţată în anul 2011, cu o echipă experimentata şi dinamică de specialişti în domeniile fabricatiei de substante naturale folosite ca materii prime in industriile alimentara, farmaceutica si cosmetica, a proiectării de tehnologii industriale pentru obtinerea aromatizantilor naturali, a elaborării de studii de fezabilitate şi de documentatii de finanţare in aceste domenii.

Produsele oferite de societatea noastră includ: substante aromatizante natural si produse aromaterapeutice, activitati de cercetare-dezvoltare in stiinte naturale si activitati de inginerie si consultanta tehnica in protectia mediului si valorificarea produselor secundare/deseurilor rezultate din industriile alimentara si chimica.

“Avand specialisti cu o experienţă de peste 20 ani în domeniul cercetării și producției de substanțe naturale, suntem recunoscuţi pentru performanţa de a elabora soluţii tehnice profesionale şi viabile, în acord cu legislaţia în vigoare, care garantează beneficiarilor noştri siguranţă şi performanţa dorită, în concordanţă cu reglementările tehnice, tehnologice şi juridice actuale si în condiţii de eficienţă ridicată.

Top