Echipă dinamică

înfiinţată în 2011

Specialisti cu experienţă

peste 20 ani în domeniu
  • Str. Tabacari 10/1, Fagaras, Romania

Echipă dinamică

înfiinţată în 2011

Specialisti cu experienţă

peste 20 ani în domeniu

Cu ce ne ocupăm

Fabricarea substantelor aromatizante naturale

Societatea furnizeaza substante aromatizante naturale obtinute prin prelucrarea materiilor prime vegetale sau a produselor secundare din industriile alimentara si chimica, prin procedee de extractie, distilare, purificare.
Cunoscand necesitatile clientilor nostri, suntem capabili sa obtinem produse unice, individualizate, care satisfac cel mai bine pretentiile acestora.
Beneficiind de o experienta indelungata in dezvoltarea aplicatiilor pe baza de uleiuri esentiale naturale, am dezvoltat gama de produse aromaterapeutice, cu multiple aplicatii pentru sanatatea oamenilor.

Cercetare – dezvoltare in alte stiinte si tehnologie

Societatea desfasoara activitati de cercetare – dezvoltare – inovare, direct si in parteneriate, privind elaborarea de tehnologii de fabricatie pornind de la materii prime vegetale şi tehnologii de valorificare a deşeurilor din industria chimica si alimentara.
De asemenea, suntem specializaţi în elaborarea tehnologiilor de fabricare pentru substanţe aromatizante naturale şi în valorificarea resurselor vegetale prin obţinerea de principii active cu valoare adăugată ridicată.

Activități de inginerie și de consultanță tehnică

Societatea realizeaza activitati de consultanta privind elaborarea de studii de fezabilitate pentru investitii in domeniul protectiei mediului (statii de epurare, valorificarea deşeurilor menajere), agricol (infiintarea de ferme si plantatii agricole, unitati de prelucrare/procesare a productiei agricole primare) si activitatilor economice ale IMM-urilor, evaluarea impactului asupra mediului pentru tehnologii industriale si de recuperare/reciclare a produselor secundare şi a deşeurilor.
Echipa noastră pune la dispoziţia beneficiarilor o gamă largă de servicii de arhitectură şi de proiectare de instalaţii (apă – canal, sanitare, electrice, termice, izolaţii, etc.), experienta noastra in domeniul constructiilor industriale şi agricole si a reabilitarii sau extinderii pentru constructiile existente fiind apreciata de catre clientii nostri.
Top